Het plan

Langs de imposante Haagweg – de oude verbindingsweg tussen Breda en Princenhage – realiseert SoMa Vastgoed ’t Haags Hofje, op de locatie van een voormalig interieurbedrijf.

Aan de Haagweg zelf bepalen twee vrijstaande woningen het aanzicht van de entree naar het hofje. De westelijke woning is het voormalige kantoor van het interieurbedrijf, waarvan de karakteristieke uitstraling bewaard blijft. Ten oosten de vrijstaande nieuwbouwwoning met parkeerplaats op eigen terrein. Tussen deze woningen door loopt een wandelpad naar het autovrije woonhof erachter. Daaraan liggen twaalf rijwoningen, verdeeld over twee volumes. Het hofje te midden van de woningen, biedt een groene en gezellige ontmoetingsplek. Een ideale plek voor gezinnen met kinderen die hier wonen, maar wel met alle gezelligheid van de stad Breda ‘om de hoek’. Via de noordzijde is het plan middels de auto te bereiken, waar tevens ruimte is om te parkeren.

Binnenkort in de verkoop!

Vastgesteld bestemmingsplan medio 2024

Start verkoop
Q3 2024

 

Start bouw
medio 2025

 

In ’t Haags Hofje is het modern, ruim, rustig en duurzaam wonen met alle gezelligheid van de historische Haagsemarkt om de hoek. Een unieke combinatie!